Peste 800 de locuitori ai comunei Ştefăneştii de Jos au sărbătorit împreună Ziua Naţională a României. Evenimentul, ce s-a desfăşurat la Monumentul Eroilor din Parcul Central, a fost organizat de Primăria Ştefăneştii de Jos, Consiliul Local şi reprezentanţii Şcolii Gimnaziale Nr. 1 din localitate.

    „Astăzi am participat la un eveniment special organizat de către primărie, cu ocazia Zilei Naționale a României, alături de domnul viceprimar, Consiliul Local, conducerea Școlii Gimnaziale Nr.1, dar și de alți colegi și prieteni, care au fost prezenți într-un număr mare. A fost o zi foarte emoționantă, în care am ascultat slujba de pomenire a eroilor, am premiat veteranii de război în semn de recunoștință și apreciere a eforturilor pentru țara pe care o avem astăzi și am asistat și la cele mai frumoase momente artistice, create de elevii Școlii Nr.1, care au fost prezenți într-un număr mare, de 150 copii.

    Copiii au fost superbi! Mă bucură enorm când vad că reușim să mai transmitem iubirea față de țară și generațiilor viitoare! De asemenea, vreau să vă mulțumesc și vouă, celor care ați venit astăzi la festivități! Am fost peste 800 persoane, e impresionant și motivant. Pentru comunitatea noastră îmi dau silința și le vom rezolva pe toate, cu timpul.

    La mulți ani, România! Promitem să te ajutăm să te dezvolți, începând de la Ștefănești!”, a transmis, la finalul evenimentului primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Mircea Gheorghiţă.

    Foto: Primăria Ştefăneştii de Jos

    Comentariile sunt închise.