Ziua Naţională a României a fost sărbătorită şi în oraşul Bragadiru, acolo unde cei prezenţi au asistat la o slujbă specială, dedicată acestei zile, au fost depuse coroane de flori iar, mai apoi, ilfovenii au asistat la un spectacol de muzică populară. Evenimentul a fost organizat de Primăria Bragadiru, condusă de Gabriel Lupulescu.

  „Ziua de 1 Decembrie este un prilej de mândrie, de a ne reaminti identitatea noastră și de a transmite mai departe valorile care ne definesc ca popor. Este ziua în care Bragadiru își cinstește eroii și tradițiile românești, demonstrând respectul și aprecierea pentru moștenirea noastră culturală și istorică.

  Începând cu ora 11:00, vom participa la momentul solemn al depunerii de coroane la Monumentul Eroilor noștri, urmat de o scurtă ceremonie religioasă și un spectacol artistic al interpreților: Cătălin Doinaș și Adina Roșca, Ionuț Târnoveanu, Maria Constantin”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Bragadiru.

  „1 Decembrie este ziua în care ne bucurăm împreună de ceea ce ne unește și lăsăm de-o parte ceea ce ne dezbină. Este o zi de sărbătoare, în care se celebrează nu doar istoria, ci și valorile, tradițiile și cultura românească.

  La mulți ani, România! La mulți ani, Bragadiru!”, a transmis şi primarul Gabriel Lupulescu.

  Foto: Primăria Bragadiru

  Comentariile sunt închise.