Primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol, a transmis, cu prilejul Zilei Naţionale a României, mesajul său către comunitatea sa, dar şi către toţi românii.

  „Ziua Națională a României este darul cel mai prețios pe care l-am moștenit atât ca țară, cât și ca indivizi, de la precursorii noștri, care au plătit cu viața pentru libertatea și unitatea statului în care trăim astăzi.

  Astfel, 1 Decembrie reprezintă, an de an, o ocazie de a aduce un omagiu celor care au transformat în realitate visul independenței, dar și de reflecta asupra valorilor ce ne definesc identitatea și aspirațiile naționale.

  Cu recunoștință față de trecut și cu responsabilitate față de viitor, este de datoria noastră să consolidăm prezentul, să-l transmitem nealterat mai departe și să oferim generațiilor care ne vor urma un exemplu de coeziune și solidaritate.

  Fiecare dintre noi are un rol esențial în modelarea României. Prin implicare civică și respect reciproc se creează punți către dezvoltarea durabilă și spre creșterea permanentă a calității vieții în interiorul granițelor noastre.

  Vă încurajez, astăzi, să vă bucurați din plin de privilegiile pe care le avem trăind într-o țară liberă și să păstrați această bucurie în inimi, oriunde v-ați afla!

  La mulți ani, Române! La mulți ani, România!”, a transmis primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

  Comentariile sunt închise.