Primarul comunei Snagov, Anghel Mihai, a anunţat, pe 19 noiembrie, că proiectul privind „reabilitarea şi extinderea campusului şcolar- Mihail Kogălniceanu” are un câştigător.

  „Așa cum am promis, vă voi ține la curent cu evoluția fiecărui proiect pentru care am obținut finanțare. Astfel, proiectul ce vizează ”Reabilitarea și extinderea campusului școlar – Mihail Kogălniceanu”, aflat în faza de licitație, are un câștigător, deliberat la data de 16 noiembrie 2023. Prin urmare, în intervalul imediat următor se va definitiva procedura de atribuire a proiectării și execuției lucrărilor mult așteptate. Așa cum am promis la începutul mandatului de primar, acest proiect important va prinde viață! Mulțumim Companiei Naționale de Investiții care a asigurat procedura de licitație și prin intermediul căreia se va construi liceul Mihail Kogălniceanu. Vă vom informa în mod constant cu privire la data de începere a lucrărilor!”, a transmis primarul Anghel Mihai.

  Cu o lună în urmă, edilul preciza că licitaţia pentru acest proiect important se afla în faza de evaluare financiară.

  „Când îţi doreşti să munceşti, se poate! (…). Licitația pentru Reabilitare și extindere Campus Școlar – Liceul Mihail Kogălniceanu, comuna Snagov se află în faza de evaluare financiară, având ca dată limită 13.11.2023”, a declarat primarul Anghel Mihai.

  Proiectul se derulează prin intermediul Companiei Naționale de Investiții(CNI) și are o valoare de 36.238.623,10 RON + TVA.

  „Mulțumesc încă odată tuturor persoanelor implicate în acest proiect, colegilor din cadrul Primăriei, conducerii Consiliului Judeţean Ilfov și conducerii CNI și tuturor decizionalilor care au contribuit la îndeplinirea acestui vis. Pentru munca depusă și eforturile constante pentru realizarea acestui proiect mult așteptat, mă înclin în fața dumneavoastră, dar mai ales a snagovenilor care ne-au acordat încrederea și răbdarea necesară!”, a spus, în octombrie, primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

  Foto: Primăria Snagov

  Comentariile sunt închise.