Continuă investiţiile în sistemul de învăţământ din Domneşti, iar pe 21 noiembrie, primarul Adrian Ghiţă a venit cu o veste bună pentru locuitorii satului Ţegheş. Lucrările la noua grădiniţă sunt gata.

    „Cu entuziasm și nerăbdare, vreau să vă spun că noua grădiniță, construită în satul Țegheș, se apropie cu pași repezi de deschidere. Ne-am dorit cele mai bune condiții pentru copiii noștri și astfel ne-a ieșit această nouă grădiniță dotată la standarde europene. Este o construcție mare de tip P+2E, desfășurată pe o suprafață de 1000 de metri pătraţi, a cărei construcție a început la sfârșitul lunii septembrie anul trecut”, a transmis primarul Adrian Ghiţă.

    Conform sursei citate, noua grădiniţă are o capacitate de opt grupe, va avea baie și grup sanitar dotat cu duș pentru fiecare clasă, două spații administrative de tip birou, un cabinet medical cu izolator, spații tehnice, o zonă de oficiu cu servire a hranei, spații igienico-sanitare, un loc de joacă, alei de acces, platforme, spații verzi, dotări și echipamente moderne, precum şi panouri solare.

    „Prin urmare, construcția este finalizată, branșamentele la utilitățile publice sunt realizate, cu excepția celui la rețeaua electrică care este aproape gata, mai avem de pus la punct doar câteva detalii și apoi o putem deschide, în scurt timp. Eu sunt tare bucuros că am reușit să ducem la bun sfârșit acest proiect important pentru educația copiilor noștri, îmi place foarte mult cum a ieșit și sunt tare nerăbdător să aud și părerile dumneavoastră”, a transmis primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă.

    Comentariile sunt închise.