Consiliul Județean Ilfov alături de Direcția Silvică Ilfov, Asociația Creștem România Împreună și Primăria comunei Cernica, îi invită pe ilfoveni să facă parte dintr-o acțiune dedicată naturii și comunității.

    “Sub îndrumarea specialiștilor în ecologie și silvicultură, ne propunem amenajarea unui nou parc în satul Bălăceanca (pe strada Veche), pe o suprafață generoasă de aproximativ cinci hectare. Împreună, vom planta peste 10.000 de puieți din diverse specii, precum salcâm, tei, cireș, stejar, molid, pin, castan, frasin. Alătură-te nouă sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu ora 10:00, în localitatea Bălaceanca (strada Veche). Avem pregătite unelte, bucate la ceaun, cafea, muzică și o atmosferă plină de bucurie. Te așteptăm cu familia, prietenii sau colegii de serviciu să dăm împreună viață acestui nou spațiu verde și să contribuim la frumusețea și sustenabilitatea comunității noastre.

    Fii parte din schimbarea frumoasă pentru mediu și alătură-te misiunii noastre de a planta pentru un viitor mai verde!”, au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov.

    Comentariile sunt închise.