Un poliţist din Ilfov a fost înjunghiat în piept, seara trecută, de un adolescent de 14 ani. Bărbatul intervenise într-o dispută în familia tânărului care urma să fie internat în spital.

  Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, instituţia a fost sesizată, luni, în jurul orei 21:34, prin apel 112, de către un membru al unei familii din comuna Berceni, cu privire la internarea unui minor care prezenta un comportament recalcitrant la o unitate medicală de specialitate.

  “La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul orașului Popești Leordeni, iar la momentele desfășurării intervenției, unul dintre polițiști a fost agresat fizic în zona pieptului, prin lovire cu un corp contondent, de către minorul în cauză. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat primele îngrijiri polițistului rănit, urmând ca acesta să fie transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

  Agresorul a fost imobilizat și se află în custodia polițiștilor, urmând să se procedeze conform actelor normative în vigoare”, a precizat Poliţia Ilfov.

  Reprezentanţii Sindicatului Europol, citaţi de Ştiri pe Surse, afirmă că poliţistul a fost înjunghiat de o persoană ”despre care s-a aflat că suferă de afecţiuni psihice”.

  ”Poliţiştii au intervenit la un caz semnalat prin 112. Patrula a fost solicitată pe raza com. Berceni, aparent pentru un scandal în familie. După ce au ajuns la faţa locului, un adolescent a luat un cuţit şi l-a înfipt în pieptul unuia dintre poliţişti”, au transmis sindicaliştii de la Europol.

  Comentariile sunt închise.