Cinci persoane suspectate că aprovizionau cu droguri tineri din judeţul Argeş, inclusiv elevi, au fost arestate preventiv, a anunţat Poliţia Argeş.

  Potrivit sursei citate, pe 3 noiembrie, oamenii legii au făcut mai mlte percheziţii domiciliare în Câmpulung şi Mioveni.

  “Descinderile au avut loc la locuinţele a cinci persoane bănuite de efectuarea fără drept de operaţiuni comerciale cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată.

  Din cercetări s-a stabilit faptul că, din cursul anului 2022 până în octombrie 2023, bănuiţii ar fi avut preocupări sistematice de comercializare a substanţelor cu efect psihoactiv şi a drogurilor de risc şi mare risc (ADB Butinaca, canabis şi 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), cu sume cuprinse între 25 şi 500 de lei, către consumatori din judeţul Argeş, preponderent tineri (inclusiv elevi de liceu)”, a transmis Poliţia Argeş.

  Oamenii legii mai spun că, la percheziţii au fost descoperite şi ridicate aproximativ 100 de grame de substanţă cristalină din categoria drogurilor de mare risc, cântare electronice şi cinci telefoane mobile, precum şi alte mijloace de probă.

  Cei cinci suspecţi au fost iniţial reţinuţi de procurorii DIICOT, ulterior Tribunalul Argeş dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

  Comentariile sunt închise.