Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a postat pe Facebook un mesaj cu privire la o nouă acţiune pe care colegii săi au organizat-o pentru mai multe familii defavorizate din judeţ.

  „Astăzi(duminică, 5 noiembrie, n.r.), am demonstrat, din nou, cum gândurile bune ale fiecăruia dintre noi pot deveni fapte minunate pentru întreaga comunitate. Colegii mei au umplut cutiile cu haine, încălțări și jucării, aducând zâmbete pe fețele a zeci de copii, părinți și bunici din satul Micșuneștii Mari, Nuci.

  Sub îndrumarea caldă a preotului paroh Caesar Creanta și a dascălului Denisa Nicoleta Ion, familiile s-au adunat pentru a-și exprima nevoile: unii au visat haine mai bune, alții au dorit ghete pentru iarnă, iar alții au sperat la un ghiozdan sau la o jucărie. Fiecare și-a găsit un mic dar în aceste cutii pregătite de colegii mei.

  Astfel, imaginile de astăzi, surprinse în modesta parohie a satului Micșuneștii Mari din localitatea Nuci, ne reamintesc un lucru simplu: puterea de a schimba soarta unei comunități stă în fiecare dintre noi.

  Aceste acțiuni sunt susținute din fonduri personale, iar noi credem cu tărie în puterea acestor gesturi de generozitate, doar așa putem face lumea un loc mai bun pentru toți”, a scris Hubert Thuma, pe Facebook.

  Foto: CJ Ilfov

  Mai multe imagini de la acţiune, AICI

  Comentariile sunt închise.