O femeie din municipiul Giurgiu a sunat la 112, după ce un bărbat a lovit-o şi i-a furat geanta. S-a întâmplat, weekendul trecut, pe Şoseaua Bucureşti din oraşul menţionat.

     “La data de 4 noiembrie, ora 15.22, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, o femeie a fost agresată fizic și a fost deposedată de geanta acesteia.

    În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că femeia, de 37 de ani, în timp ce se afla pe șoseaua București, din municipiul Giurgiu, ar fi fost agresată fizic, de către un bărbat și ar fi fost deposedată de geantă.

    În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Giurgiu”, au transmis poliţiştii giurgiuveni.

    Potrivit sursei citate, pe 5 noiembrie, bărbatul, de 36 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propuneri procedural.

    Comentariile sunt închise.