Infrastructura şcolară este prioritară pentru Primăria Petrăchioaia, condusă de Mihai Dobre. Alături de investiţii în şcoli, în comuna menţionată se derulează un proiect foarte important pentru întreaga comunitate. Este vorba despre construirea unei săli de sport moderne, proiect realizat de autorităţile locale din Petrăchioaia în parteneriat cu Consiliul Judeţean Ilfov.

  Pe 2 noiembrie, primarul Mihai Dobre a anunţat că au început deja lucrările la noul obiectiv.

  „Au început lucrările pentru construirea sălii de sport, în localitatea Petrăchioaia, în asociere cu Consiliul Judeţean Ilfov. Pentru că infrastructura scolară este prioritară”, a scris Mihai Dobre pe pagina sa de Facebook.

  Despre acest proiect vorbea, în 2022, şi preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

  „Investim în educaţia sportivă a copiilor ilfoveni şi construim prima sală de sport din comuna Petrăchioaia. Am decis să contribuim la construirea primei săli de sport, prin asocierea Consiliului Județean Ilfov și a Consiliului Local al comunei Petrăchioaia. Această asociere a fost aprobată în ședință de consiliu. Sala de sport va avea o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați și va avea inclusiv un cabinet medical. Copiii vor putea face handbal, baschet și volei. Acest proiect va contribui creșterea performanței sportive a copiilor, dar și la o educație sportivă adecvată cu beneficii pe măsură: creșterea încrederii în sine și deschiderea către noile provocări”, a declarat, anul trecut, preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

  Foto: Primăria Petrăchioaia

  Comentariile sunt închise.