Timp de o săptămână, caravana „Ilfov, prin ochii tăi” a staţionat în Dragomireşti Vale. Pe 3 noiembrie, primarul Gheorghe Socol a anunţat că, în cadrul acestui program al Consiliului Judeţean Ilfov şi Lensa, au fost 217 beneficiari din comunitatea sa.

    „217 de persoane s-au prezentat, în această săptămână, la sediul primăriei, pentru a beneficia, în mod gratuit, atât de consultații optometrice, cât și de dioptrii și rame noi. Astfel, au fost oferite, în total, 346 de perechi de ochelari cu dioptrii, 135 dintre cei consultați având nevoie de două perechi (aproape și distanță). Doar 6 persoane nu au tulburări de vedere, spre bucuria lor!

    Campania se adresează grupurilor vulnerabile și pensionarilor din Ilfov și este susținută de către Consiliul Județean Ilfov, în parteneriat cu primăriile din județ și cu sprijinul Lensa. Mă bucură faptul că sănătatea și prevenția devin din ce în ce mai importante pentru locuitorii comunei noastre!”, a transmis primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

    VIDEO, AICI

    Comentariile sunt închise.