Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, Voicu Vicenţiu a anunţat că, în ședința Consiliul Judetean Ilfov, a fost aprobat proiectul de asociere între CJ Ilfov și Primăria comunei Nuci pentru a susține un obiectiv de investiții care va avea un impact semnificativ asupra comunității.

  “Prin această asociere, vom realiza extinderea rețelei de iluminat public în comuna Nuci, mai exact în satele Micșuneștii Moara și Micșuneștii Mari.

  Proiectul de interes public are o valoare totală de 1.024.874,08 lei, iar Consiliul Județean Ilfov contribuie cu 90% din costuri, adică 922.386,67 lei, iar primăria comunei Nuci participă cu 10%, adică 102.487,41 lei, din bugetul local al comunei.

  Această investiție este importantă pentru siguranța și dezvoltarea comunității. Această zonă are un grad ridicat de risc din punct de vedere al siguranței cetățenilor și traficului rutier. Extinderea iluminatului va facilita circulația în condiții de siguranță, prevenind accidentele rutiere”, a spus Voicu Vicenţiu.

  El a precizat că este esențial ca autoritățile să investească în infrastructura de iluminat adecvată, astfel încât să se asigure o circulație sigură și eficientă pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă.

  “Din punct de vedere tehnic și funcțional, proiectul a fost creat ținând cont și de eficiența economică și energetică. Rețeaua este structurată din stâlpi metalici conectați atât la rețeaua de electricitate cât și la un sistem de panou fotovoltaic cu acumulatori. Astfel că, folosindu-se surse de energie solară, se vor reduce costurile și va avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

  Aceasta este doar una din investițiile în viitorul nostru și în comunitatea ilfoveană”, a mai declarat vicepreşedintele CJ Ilfov Voicu Vicenţiu.

  Comentariile sunt închise.