Primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu, a anunţat pe 31 octombrie, că, din 1 noiembrie, autobuzele vor circula pe o nouă rută. A fost înfiinţată, aşadar, linia 484, în urma discuţiilor pe care edilul le-a purtat cu mai mulţi locuitori din Bragadiru.

    „În urma discuțiilor avute cu mulți dintre voi, mi-ați semnalat întârzierile liniilor de transport și dificultățile zilnice cu care vă confruntați. Prin urmare, în urma unor consultări cu specialiștii de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov, am decis înființarea liniei 484. Începând cu data de 01.11.2023, TPBI a dispus înființarea liniei 484B, care va funcționa (în comun cu linia 484) pe traseul: „Bragadiru Diamantului”, Strada Diamantului, Str. Cristalului, Sos. Alexandriei, „Depoul Alexandria” și retur”, a anunţat primarul Gabriel Lupulescu.

    Potrivit sursei citate, prin creșterea numărului de curse pe noua linie, călătorii pot accesa mai ușor, de la capătul de linie „Depoul Alexandria”, diverse puncte de interes ale Capitalei, cum ar fi Piața Unirii (cu tramvaiele liniei 32), Piața Romană (cu autobuzele liniei 226) sau Gara de Nord (cu troleibuzele liniei 96). Cei care doresc să ajungă la terminalul „Ghencea” vor putea utiliza în continuare autobuzele liniei 484.

    Comentariile sunt închise.