Primarul din Berceni, Gheorghe Covrigea, anunţă că pe 11 noiembrie se va desfăşura Campania „Comuna Berceni Reciclează”, acţiune de colectare de deşeuri de echipamente electrice şi electrocasnice de mici şi mari dimensiuni.

Campania se va derula între orele 09.00 şi 13.00 iar participanţii vor primi premii din partea autorităţilor locale.

„Aceasta este o ocazie excelentă de a contribui la protejarea mediului înconjurător și de a face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră. Prin această campanie, vom colecta deseuri de echipamente electrice și electrocasnice de mici și mari dimensiuni. Avem 50 de premii pregătite pentru voi”, a spus Gheroghe Covrigea.

Conform sursei citate, premiile vor fi oferite în funcție de cantitatea de DEEE predată și ordinea cronologică a predării: pentru DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electocasnice) care au cantitatea mai mare de 15 kg (cantitatea poate fi și cumulată). Premiile vor fi oferite în ordine cronologică, în funcție de ora predării DEEE-urilor şi va fi acordat un premiu pe gospodărie.

„Pentru a participa, vă așteptăm cu DEEE-urile dvs. la Punctul de Colectare stabilit în parcarea Bazei Sportive BERCENI, strada Valea Sterii, nr. 44, acolo unde a funcţionat Centrul de Vaccinare. Dacă aveţi echipamente de mari dimensiuni şi care nu pot fi transportate la punctul de colectare, vă rugăm să ne contactați în perioada campaniei la numărul de telefon: 0722.366.925, dl. Pîrvu Marian, și vă vom oferi suport pentru preluare. Haideți să ne unim eforturile și să facem din Berceni un loc mai curat și mai sustenabil! Vă așteptăm cu drag la Campania „Comuna BERCENI RECICLEAZA”!”, a mai declarat primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

Comentariile sunt închise.