13 persoane s-au luat la bătaie, miercuri seara, într-o localitate din judeţul Dâmboviţa, din cauza unei maşini lăsate pe avarii, pe o stradă îngustă. Şase persoane au ajuns la spital şi mai mulţi bărbaţi au fost reţinuţi, în urma acestui scandal.

  Incidentul a avut loc în satul Iazu din comuna Cojasca şi totul a pornit după ce un bărbat a staționat cu autoturismul pe o stradă îngustă.

  „Din primele verificări efectuate s-a stabilit că s-ar fi produs un conflict în care ar fi fost implicate treisprezece persoane, atât bărbați, cât și femei, care s-ar fi agresat fizic și care ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. În urma agresiunii, șase persoane, cu vârste cuprinse între 24 si 64 de ani, au suferit leziuni care ar fi fost produse prin lovirea cu obiecte contondente (pietre, bâte), fiind transportate la spital. La acest moment, doar o persoană a rămas internată la o unitate medicală”, au transmis poliţiştii dâmboviţeni.

  Potrivit sursei citate, oamenii legii au făcut şi 7 percheziții la locuințele unor persoane din localitatea Iazu care ar fi fost implicate în conflict.

  Poliţia Dâmboviţa precizează că trei bărbați de 24 și 27 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, apoi au primit control judiciar pentru 60 de zile.

  Tot control judiciar a primit și un alt bărbat de 31 de ani, din Iazu, care ar fi lovit cu o lopată un alt bărbat de 64 de ani.

  Comentariile sunt închise.