Un marocan, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit de poliţiştii de frontieră giurgiuveni ascuns pe osia unui TIR ce transporta legume şi fructe. Şi el, dar şi şoferul autocamionului au fost preluați de autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor.

    La data de 31.10.2023, în jurul orei 50.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară un autocamion condus de un cetățean din Belarus, în vârstă de 32 ani, care transporta legume și fructe, din Bulgaria pentru Polonia. La controlul de frontieră, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani, ascuns pe osia semiremorcii.

    În urma controlului efectuat asupra persoanei și al bagajelor nu au fost descoperite documente care să îi ateste identitatea, acesta declarând că este cetățean marocan și dorea să ajungă în Germania la rude. Bărbatul depistat împreună cu șoferul și autocamionul au fost preluați de autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor”, au transmis poliţiştii de frontieră giurgiuveni.

    Comentariile sunt închise.