Copii de diferite vârste, părinţii şi dascălii lor au organizat, în această săptămână, un eveniment de excepţie, la Ciorogârla. Este vorba despre Festivalul Toamnei, o acţiune ce s-a desfăşurat în mai multe zone ale comunei. Primarul Victor Niculae a fost alături de comunitate şi a prezentat detalii şi imagini de la fiecare acţiune în parte.

  „Prima zi a târgului a fost astăzi(23 octombrie, n.r.) și, bineînțeles, nu am ratat ocazia de a merge să îi văd pe copiii Școlii Gimnaziale Nr.1 Ciorogârla – clasele 0-IV, care s-au pregătit temeinic pentru acest eveniment.

  Vă invităm la târg și mâine(24 octombrie, n.r.) între orele 10:00 – 12:00 la Scoala Gimnaziala 2 Dârvari. De asemenea, miercuri, între orele 10:00 – 12:00 din nou la Ciorogarla, unde copiii claselor V-VIII, de data aceasta, vă dau întâlnire. Veți găsi diverse bunătăți de casă preparate de cei mici împreună cu părinții sau bunicii, precum prăjituri, dulceață de casă, murături, zacuscă, dar și cele mai frumoase decorațiuni, realizate chiar de ei. Sunt și legume și fructe de sezon, plus alte surprize”, a declarat primarul Victor Niculae.

  A doua zi, marţi, 24 octombrie, edilul a fost la Dârvari. „Am fost și astăzi la Festivalul Toamnei de la Parcul Școlii din Dârvari. Vă las aici câteva imagini de azi, în care puteți observa clar veselia, voia bună, dar și pe copiii drăgălași, care au pregătit preparate de sezon cu mânuțele lor”, a spus edilul din Ciorogârla.

  Miercuri, 25 octombrie, în ultima zi de festival, Victor Niculae a mers în Parcul Școlii din Ciorogârla.

  „Festivalul Toamnei tocmai s-a încheiat, iar noi rămânem cu niște amintiri frumoase, pentru că a fost un eveniment deosebit în localitatea noastră. Mă bucur că ați venit la acest festival într-un număr mare și că ne-am bucurat împreună de tot ce ne-a oferit el: preparate delicioase, decorațiuni făcute cu dragoste, bucurie, voie bună, amintiri. Cum am mai spus, avem o comunitate frumoasă și vreau să vă mulțumesc pentru implicare, atât dumneavoastră, cât și copiilor care au fost magia acestora zile! Sper că v-a plăcut și că, la fel ca și mine, de abia așteptați următorul eveniment!”, a mai declarat primarul comunei Ciorogârla, Victor Niculae.

  Foto: Primăria Ciorogârla

  Comentariile sunt închise.