Primăria Snagov a organizat, vinerea trecută, o nouă ediţie a „Festivalului Toamnei”, eveniment ce s-a desfăşurat pe Promenada Snagov. Primarul Anghel Mihai lansa invitaţia ilfovenilor de a participa, pe 17 octombrie.

  “Nu uitați că vineri, începând cu ora 14.00, ne vedem pe Promenada Snagov pentru a celebra împreună splendoarea toamnei la o nouă ediție a Festivalului Toamnei.

  Vom fi răsfățați cu delicatese culinare, ne vom bucura de un atelier creativ ce evocă nuanțele toamnei, vom avea parte de un foc de tabără, o prezentare auto impresionantă de la Autobias și o colecție de modă inedită, semnată Raluca Tudor”, a spus Anghel Mihai.

  La finalul evenimentului, edilul i-a felicitat pe toţi cei care au organizat Festivalul Toamnei, fiind, din nou, o ediţie de succes.

  „Cel mai de preț lucru pe care l-am construit împreună este spiritul unei comunități unite, care ne aduce mai aproape unii de alții. La cea de a II-a ediție a Festivalului Toamnei, un eveniment mult așteptat și iubit în comunitatea noastră, ne-a dat șansa de a sărbători împreună frumusețea toamnei.

  Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la acest eveniment, pentru că împreună am creat un moment memorabil pentru noi toți”, a spus primarul Anghel Mihai.

  Foto: Primăria Snagov

  Comentariile sunt închise.