Poliţia Argeş i-a suspendat permisul de conducere unui tânăr în vârstă de 22 de ani din Piteşti, dar i-a dat şi o amendă de 580 de lei amendă, pentru comportament agresiv în trafic. El a fost observat de către un echipaj al Poliţiei în timp ce folosea flashurile pentru a-i obliga pe ceilalţi şoferi să elibereze banda pe care circula el.

    „În ziua de 21 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un tânăr de 22 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, având un comportament agresiv în conducerea autovehiculului pe drumurile publice, prin folosirea repetată a semnalelor luminoase, de natură a obliga nejustificat conducătorul de vehicul care circula în faţa sa să elibereze banda de circulaţie”, a transmis Poliţia Argeş.

    Conform sursei citate, din cauza comportamentului agresiv, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei, iar permisul de conducere a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

    Comentariile sunt închise.