Poliţiştii constănţeni l-au prins şi l-au arestat pe un bărbat din Constanţa care, din 2021 şi până în prezent, şi-a obligat soţia să se prostitueze pentru a-i face, astfel, rost de bani.

    Oamenii legii spun că, din octombrie 2021 şi până în prezent, bărbatul a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către soția sa, prin postarea de anunțuri referitoare la prestarea de servicii sexuale pe diverse site-uri, efectuarea de plăți pentru promovarea anunţurilor, precum şi prin însoțirea ei pe timpul deplasărilor către diferiți clienți.

    „De asemenea s-a reţinut că inculpatul a obţinut bani de pe urma practicării prostituției de către soţia sa şi că a exercitat un control asupra câștigurilor realizate”, a transmis Poliţia Constanţa.

    Presa locală notează că procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, față de un bărbat cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, în formă continuată.

    Comentariile sunt închise.