Scenariu ca în filme, în comuna Hârtieşti, judeţul Argeş. O tânără de 19 ani a sunat la Poliţie ca să-şi reclame tatăl care a sechestrat o fată de 16 ani. Potrivit Poliţiei Argeş, bărbatul a luat-o cu forţa pe copilă de la un bar, acolo unde fata era ospătăriţă.

    Poliţia Argeş transmite că, pe 3 septembrie,  o tânără, în vârstă de 19 ani, a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl ei, un bărbat în vârstă de 45 de ani, o ține încuiată în locuință pe o adolescentă în vârstă de 16 ani și nu o lasă să plece. Polițiștii au mers în zonă și au constatat că fata era ținută cu forța de bărbat la domiciliul lui.

    Oamenii legii că fata de 16 ani era ospătăriţă, pe timpul vacanţei, într-un bar sin Hârtieşti. Acolo a venit şi bărbatul de 45 de ani, ca să bea cu prietenii. S-a îmbătat şi a început să-i facă avansuri fetei. În jurul orei 6.00 dimineaţa, el şi-a sunat fiica şi i-a cerut să vină să-l ia cu maşina. A luat-o cu el şi pe tânăra de 16 ani pe care a dus-o acasă şi a încuiat-o într-o cameră. Fata i-a scris fiicei bărbatului prin mesaje să cheme poliţia, ceea ce s-a şi întâmplat.

    Presa locală notează că cercetările au fost finalizate iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată a bărbatului.

    Şi localul a fost amendat cu 10.000 de lei, pentru că nu avea conectat sistemul de alarmare la un dispecerat, nu avea stocate imaginile înregistrate de camerele de supraveghere și nu avea încheiat contract de mentenanță pentru sistemul de supraveghere și alarmare.

    Comentariile sunt închise.