La solicitarea mai multor părinţi din Berceni, cu privire la asigurarea iluminatului nocturn pe terenul de fotbal din localitate, Primăria condusă de Gheorghe Covrigea a demarat un proiect în acest sens. Pe 5 octombrie, edilul şef a anunţat că a fost finalizată cu succes prima etapă a acestui proiect.

„Astăzi am vesti extraordinare de împărtășit cu voi referitoare la proiectul nostru de iluminat pentru terenul de fotbal public: am finalizat cu succes prima fază a proiectului, care a inclus săparea și instalarea sistemului electric.

Această realizare este cu atât mai specială cu cât a fost cerută cu insistență de părinții din Berceni, care înțeleg cât de important este pentru copiii noștri să aibă acces la un teren de fotbal sigur și iluminat corespunzător. Suntem dedicați să facem din Berceni un loc în care familiile noastre se simt acasă și susținute. În următoarea fază a proiectului, vom continua să aducem lumină și să facem din acest teren de fotbal un loc unde toată comunitatea să se poată bucura de activități sportive în orice moment al zilei. De asemenea, dorim să vă anunțăm că luăm în considerare să schimbăm mocheta de pe teren, care este deja veche și uzată”, a precizat primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea.

Foto: Primăria Berceni

Comentariile sunt închise.