Apa şi canalizarea reprezintă unele dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare a unei comunităţi. Pentru ilfovenii din Snagov, veştile sunt foarte bune. Pe 5 octombrie, Primăria condusă de Anghel Mihai a depus un nou proiect de infrastructură, de această dată fiind vorba despre extinderea reţelei de canalizare.

  „În data de 5 octombrie, a fost depusă o nouă cerere de finanțare în cadrul Programului Naţional de Investiţii Anghel Saligny pentru un proiect ce vizează extinderea sistemului de canalizare în localitate (străzile Crizantemelor si Narciselor, respectiv intrarea Crinului din Snagov și străzile Vidin, Tismana, Vaslui si intrarea Mărășești din Ghermănești)”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Snagov.

  Conform sursei citate, proiectul are valoare de 4.344.719,16 lei și vizează extinderea canalizării pe străzile unde aceasta nu există în prezent.

  „Proiectul vine în completarea proiectului mare de apa canal pentru care am obținut finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare în valoare de 246.475.627 lei, fără TVA ( 50 milioane de euro fără TVA), ce vizează dezvoltarea rețelei de apă canal la nivelul întregii localități. Pentru informarea dumneavoastră, precizăm că acest proiect se află în prezent în faza de verificare a documentației, etapă obligatorie înaintea lansării licitației pe SICAP (Sistem Informatic Colaborativ pentru mediu performant de desfașurare al Achizitiilor Publice)”, a transmis şi primarul Anghel Mihai.

  Edilul a precizat că, imediat ce licitația va fi deschisă, locuitorii din Snagov vor fi informaţi cu privire la acest aspect, precum și cu privire la etapele și termenele vizate de această procedură.

  Foto: Primăria Snagov

  Comentariile sunt închise.