Cinci decenii de căsnicie nu înseamnă doar nişte ani adunaţi, pur şi simplu, ci este o viaţă întreagă plină cu tot ce are omul mai bun, dar şi cu încercări, cu probleme, cu soluţii pentru ele. Dar, cei care au reuşit să rămână împreună timp de 50 de ani, ştiu că secretul constă în respect, concesii, dar mai ales iubire.

  Primăria Domneşti a celebrat şi anul acesta „iubirea şi familia”, printr-un eveniment organizat pe 28 septembrie, la sediul instituţiei. Acolo, au fost premiate mai multe cupluri care sărbătoresc, în 2023, 50 de ani de căsnicie.

  „Pentru mine, iubirea față de familie și față de Dumnezeu sunt mai presus de orice, iar familia este motivul de bucurie și fericire, pentru care muncesc și trăiesc.

  Mai multe cupluri din Domnești ne-au arătat recent ce înseamnă acest sentiment de iubire trainică, bazat pe respect și armonie, prin împlinirea a 50 ani de la căsătorie, motiv pentru care am organizat, și anul acesta, evenimentul ”𝐺𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎𝑡𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑎𝑢𝑟 – 50 𝑎𝑛𝑖 𝑑𝑒 𝑐𝑎𝑠𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒”. Astfel, i-am primit pe toți la sediul primăriei, cu excepția a 2 familii la care am fost noi pentru că sunt nedeplasabili și le-am oferit toată aprecierea noastră și tot respectul pentru exemplul dat, pe lângă cadoul din partea primăriei. Mulțumesc colegilor din primărie și din Consiliul Local pentru sprijin!

  La mulți ani, să vă ocrotească Dumnezeu de cele rele și să rămâneți sănătoși împreună încă 50 ani!”, a transmis, cu acesti prilej, primarul comunei Domneşti, Ioan Adrian Ghiţă.

  Foto: Primăria Domneşti

  Comentariile sunt închise.