Comuna Snagov a găzduit, pe 26 septembrie, evenimentul sportiv „Crosul Ilfovului”, la care au participat sute de elevi din tot judeţul. Din Snagov, au luat parte la competiţie 70 de tineri din şcolile comunei.

    „Peste 500 de copii și adulți din județul Ilfov au luat startul astăzi la cea de-a doua ediție evenimentului sportiv Crosul Ilfovului ce a avut ca punct de pornire Baza Sportivă „Nicolae Navasart” din Snagov. Desfășurat pe un traseu de 5,5 km, evenimentul a avut ca scop promovarea beneficiilor activității fizice, fiind organizat în cadrul Săptămânii Europene a Sportului, o inițiativă menită să evidențieze contribuția esențială a sportului la bunăstarea și sănătatea cetățenilor europeni”, au transmis reprezentanţii Primăriei Snagov.

    La rândul său, primarul Anghel Mihai s-a declarat mândru de tinerii din comuna sa.

    „Sunt mândru de efortul și implicarea celor 70 de elevi ai școlilor din Comuna Snagov care au participat astăzi la eveniment, demonstrând nu doar pasiune pentru sport, ci și spirit de echipă și determinare. Felicitări, dragi copii! Să păstrați aceeași energie în toate activitățile sportive pe care le desfășurați!”, a declarat primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

    Foto: Primăria Snagov

    Comentariile sunt închise.