Primăria Snagov, condusă de Anghel Mihai, continuă implementarea proiectelor de dezvoltare a comunei, în toate domeniile. O nouă veste bună a venit, pe 27 septembrie, când primarul Anghel Mihai a anunţat că a fost câştigat cel de-al doilea proiect privind modernizarea iluminatului public.

„Astăzi vin cu o veste extraordinar de bună pentru localitatea noastră: al doilea proiect al nostru privind modernizarea și creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, depus la Agenția Fondului pentru Mediu (AFM), a fost aprobat. Sute de noi corpuri de iluminat cu LED-uri vor fi instalate în locul celor vechi, contribuind astfel la economisirea energiei și la reducerea facturii de energie electrică”, a declarat primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

Edilul a precizat că valoarea totală a investiției este de 1.999.868 lei și va fi asigurată în întregime din fondurile obținute de la AFM.

„Acest proiect aduce numeroase beneficii comunității, inclusiv reducerea costurilor, economisirea energiei și îmbunătățirea condițiilor de siguranță pe timp de noapte, atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni”, a subliniat Anghel Mihai.

Comentariile sunt închise.