Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a anunţat, recent, că a fost găsită o soluţie pentru a fi asigurată continuitatea circulaţiei pe strada Cordului din Corbeanca. Aceasta, în urma unei discuţii avute cu directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR), Cristian Pistol, şi secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioşteanu.

    “Ne-am angajat să asigurăm cetățenilor din această localitate o variantă temporară de acces până la construcția unui pasaj rutier care va permite tranzitarea Autostrăzii de Centură a Capitalei, în condiții de siguranță și confort.

    Varianta provizorie va fi construită cât mai rapid posibil și va tranzita un sector de drum din cadrul lotului 2 al A0 Nord, care, momentan, nu este practicabil.

    Până la realizarea conexiunii între lotul 1 și lotul 2 al A0 Nord, vom finaliza și pasajul care va facilita circulația între cele două zone ale localității Corbeanca, ce sunt acum întrerupte de A0.

    Acest efort a beneficiat de contribuția primarului orașului Buftea, Gheorghe Pistol, viceprimarului comunei Corbeanca, Adrian Snagoveanu, și primarului comunei Mogoșoaia, Paul Precup”, a declarat preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

    Comentariile sunt închise.