Primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu, a avut, pe 22 septembrie, o întâlnire cu reprezentanţii firmelor ce se ocupă de lucrările de infrastructură, în localitate. Edilul a atras atenţia asupra faptului că se înregistrează întârzieri nepermise în realizarea investiţiilor.

    „Am avut o întâlnire importantă cu reprezentanții companiilor responsabile de construcția rețelelor de infrastructură și cu subcontractorii lor, însoțiți de reprezentanți ai companiei de apă și canalizare. Vreau să va spun, exact așa cum le-am spus și lor, că întârzierile semnificative în lucrările de infrastructură din orașul nostru nu mai pot fi tolerate. Sunt întârzieri ale constructorilor, care sunt, din punctul meu de vedere, nejustificabile”, a spus Lupulescu.

    Primarul din Bragadiru a precizat că întârzierilor nu numai că afectează calitatea vieții cetățenilor, dar blochează intolerabil de mult atât lucrările de asfaltare, cât și alte proiecte esențiale, pentru care au fost obținute deja finanțări nerambursabile prin Programul Național de Redresare și Reziliență cât și prin programul „Anghel Saligny”.

    „Este vital ca Bragadiru să beneficieze de infrastructură de înaltă calitate și de condiții de trai moderne și de nivel european, iar aceste întârzieri ne împiedică să oferim aceste lucruri comunității noastre. Am solicitat ferm măsuri imediate și termene concrete pentru finalizarea lucrărilor. Mă cunoașteți cu toții și știți că sunt un om al faptelor și ca primar, nu pot rămâne nepăsător când văd aceste obstacole în calea progresului nostru. Vă asigur că voi depune toate eforturile necesare pentru a asigura un viitor mai bun și confortabil pentru bragadireni. Vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în orașul nostru, astfel încât să vă prezint situațiile reale cu care ne confruntăm. Mulțumesc pentru înțelegerea și sprijinul vostru”, a subliniat primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

    Foto: Primăria Bragadiru

    Comentariile sunt închise.