Chiajna a găzduit, pe 22 septembrie, o întâlnire pe tema fuziunii dintre PNL şi ALDE, la nivelul judeţului Ilfov. Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, a postat pe Facebook un mesaj referitor la evenimentul respectiv.

    „Astăzi, 22 septembrie, a avut loc la sediul Casei de cultură a comunei Chiajna, întâlnirea dintre membrii formațiunilor politice ALDE și PNL la nivelul județului Ilfov, în vederea discutării continuării procesului de fuziune între cele două partide politice”, a spus Minea.

    Astfel, la întâlnire au luat parte copreședinte la nivel național al partidului ALDE, Mircea Minea, Hubert Thuma, președinte al Consiliului Județean Ilfov și prim-vicepreședinte PNL Ilfov, Ştefan Rădulescu- vicepreședinte al Consiliului Județean, consilieri locali, consilieri județeni și primari care fac parte din ambele formațiuni politice.

    „Întâlnirea a fost una consistentă, amortizându-se viziunile celor două formațiuni politice, membrii celor două partide fiind extrem de încrezători și nerăbdatori cu privire la fuziunea ce se așteaptă a se încheia”, a precizat primarul din Chiajna, Mircea Minea.

    Foto: Mircea Minea- Facebook

    Comentariile sunt închise.