Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov anunţă că, în Pădurea Căldăraru din Cernica, va avea loc, în perioada 20-29 septembrie, Workshopul “Parcul Natural ZerO Waste”.

“Suntem încântați să vă anunțăm un eveniment extraordinar care ne va schimba perspectiva asupra naturii și a modului în care o putem proteja: Workshopul „Parcul Natural Zer0 Waste” în Pădurea Căldăraru din Cernica- parc urban innovator(…). Imaginează-ți o pădure transformată într-un paradis tematic Zer0 Waste, unde natura este adorată, învățată și protejată. Acesta este obiectivul nostru – să transformăm Pădurea Căldăraru într-un loc în care fiecare pas înseamnă grijă pentru mediul înconjurător”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

Conform sursei citate, workshopul propune crearea unui concept revoluționar de organizare a pădurii Căldăraru ca un parc – muzeu tematic Zer0 Waste.

“Dorim să promovăm principiile sustenabilității și un stil de viață cu zero deșeuri. De la soluții micro la soluții macro, ne propunem să dezvoltăm idei inovatoare și să educăm comunitatea asupra responsabilității față de mediul înconjurător”, au mai anunţat cei de la CJ Ilfov.

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM) și Consiliul Județean Ilfov, având ca inițiator și coordonator al proiectului pe arhitectul șef al județului, Olivia Oprescu, vă invită să faceți parte din acest workshop studențesc interdisciplinar.

“Aici, veți contribui la proiecte care au scopul de a transforma pădurea Căldăraru într-un parc urban inovator, unde totul este reciclabil și sustenabil. Vă invităm să ne unim forțele și să creăm un viitor mai bun pentru mediu și comunitate! Înscrieți-vă până pe 𝟭𝟵 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯 și fiți parte din magia transformării!”, au mai spus reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov.

Comentariile sunt închise.