Prima săptămână a campaniei „Ilfov, prin ochii tăi!” s-a încheiat la Domneşti, pe 15 septembrie. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Ilfov, iniţiatorul campaniei, au fost consultate 160 de persoane.

Primarul din Domneşti le-a mulţumit autorităţilor judeţene pentru implicare.

„Prin proiectul „Ilfov, prin ochii tai”, locuitorii din Domnești își pot face consultații optometrice gratuite și își pot lua și ochelari de vedere, tot gratuit. Vă puteți înscrie în continuare pentru a beneficia de acest program, fiind activ până pe 22 septembrie. Îi mulțumesc din suflet domnului Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, pentru că a gândit și implementat asemenea proiect benefic sănătății, dar și domnului vicepreşedinte Ştefan Rădulescu, pentru vizita de ieri(15 septembrie, n.r.)”, a transmis primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă.

Astfel, la Domneşti au beneficiat de consultații optometrice gratuite și, după caz, de ochelari cu dioptrii gratuiți, 160 de persoane şi vor fi gata pentru ei 280 de perechi de ochelari, pentru că 124 persoane au avut nevoie de două perechi de ochelari (aproape și distanță). Doar patru persoane din cele consultate nu au tulburări de Vedere. “Ochelarii vor fi gata în aproximativ două săptămâni de la finalizarea campaniei din această localitate și vor fi livrați în numele beneficiarului, la adresa Primăriei Domnești, de unde vor putea fi ridicați”, au transmis şi reprezentanţii CJ Ilfov.

Foto: CJ Ilfov

Comentariile sunt închise.