Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a anunţat, pe 9 august, că Lucrările la podul din Lipia, comuna Gruiu, avansează în ritm accelerat.

„Analizăm stadiul tehnic, astăzi, în cadrul grupului de lucru pe care l-am format la nivelul Consiliului Județean Ilfov. Este important să fim în permanență la curent cu ce se întâmplă pe șantiere. Vreau transparență totală.

VEZI VIDEO AICI!

Astfel, vedem că se lucrează la culeea 2, la radier (pila 2) pe zona Nuci, iar pe zona Lipia, au fost montate, deja, grinzile. Am discutat cu antreprenorul și, chiar dacă termenul contractual de finalizare a podului din Lipia este 2024, constructorul ne asigură că o va face până la finalul acestui an”, a spus, pe 9 august, preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

Conform sursei citate, Podul din Lipia, comuna Gruiu, pe DJ101B va asigura conexiunea județului Ilfov cu Ialomița și, foarte important, va asigura traficul în condiții de siguranță, pentru cetățenii din localitățile din proximitate: Grădiștea, Ciolpani, Snagov, Gruiu, Moara Vlăsiei, Nuci.

„Podul va avea o lungime de 78,3 metri, iar carosabilul va avea o lățime de 7,8 metri. Va fi prevăzut și cu trotuare ( ce vor avea lățimea de un metru). De asemenea, va fi prevăzut cu trei deschideri, două pile. Este important să menținem ritmul de lucru, fără întreruperi. Noi facem proiecte cu și pentru oameni! Este simplu! Atâta timp cât vom fi conștienți de asta, vom avea și rezultate”, a mai spus preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

Comentariile sunt închise.