Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a anunţat pe 10 august că s-a încheiat acţiunea de ecologizare pe Lacul Mogoşoaia, o iniţiativă susţinută de instituţia pe care o conduce.

  „Iată rezultatul! A fost o colaborare remarcabilă, ce demonstrează cât de mult putem realiza atunci când lucrăm împreună pentru un scop comun.

  În urmă cu două săptămâni, am luat inițiativa de a curăța și proteja mediul înconjurător al lacului Mogoșoaia, iar eforturile noastre au fost consolidate de echipa de voluntari și de partenerii noștri de încredere, Primăria Mogoșoaia și Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea. Această acțiune nu ar fi fost posibilă fără ei și le sunt recunoscător pentru eforturile fiecăruia. În calitate de președinte al Consiliului Județean Ilfov, protejarea mediului reprezintă o prioritate și, alături de echipa mea, continuăm să dezvoltăm soluții sustenabile pentru prevenirea problemelor viitoare și pentru a menține echilibrul natural al lacului Mogoșoaia.

  Această acțiune de ecologizare ne reamintește că fiecare dintre noi poate aduce o contribuție valoroasă pentru un mediu mai curat și mai sănătos”, a scris Hubert Thuma, pe Facebook.

  El a subliniat că Lacul Mogoșoaia este o bijuterie naturală care trebuie păstrată în toată splendoarea ei. “Ne oferă nu doar o oază de relaxare, ci și un exemplu frumos de cum putem coexista armonios cu natura. Noi facem proiecte cu și pentru oameni! Este simplu! Atâta timp cât vom fi conștienți de asta, vom avea și rezultate”, a subliniat preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

  Video: CJ Ilfov

  Comentariile sunt închise.