Secretar de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu a anunţat că joi, 20 iulie, a fost pe şantierele Tronsoanelor 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova-Piteşti şi că 40% din Tronsonul 3 are deja primele două straturi de asfalt aşternute

  “(…) Am participat la o ședință de lucru cu reprezentanții constructorului și factorii implicați și am verificat stadiul lucrărilor pe întregul traseu al drumului expres. În această vizită, am fost împreună cu Cristian Pistol, directorul CNAIR, aflat la prima zi din cei 4 ani de mandat, având în vedere că ieri a semnat contractul de mandat în urma câștigării concursului, astfel că, pentru prima adată, CNAIR are director prin concurs pe 4 ani. Îl felicit și mă bucur că vom face echipă și mai departe în dezvoltarea infrastructurii rutiere a României!”, a spus Scrioşteanu.

  CITEŞTE AICI care este situația pe cele două tronsoane!

  Irinel Scrioşteanu a precizat că a discutat cu toți factorii responsabili despre mobilizarea în șantier, “astfel încât să se profite de vremea bună pentru a se păstra termenele de dare în trafic, după cum urmează: la sfârșitul acestui an pentru Tronsonul 3 și în cursul anului viitor pentru Tronsonul 4. La această întâlnire, au mai participat Călin Cosmin Petruț, directorul DRDP Craiova, reprezentanți ai antreprenorului, ai firmei care asigură dirigenția de șantier, dar și alți reprezentanți DRDP Craiova”.

  Conform sursei citate, anul trecut au fost dați în trafic primii 40 km de drum expres în România aferenți Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești, iar pentru reluarea și finalizarea lucrărilor pe Tronsonul 1, a fost desemnat câștigătorul luna trecută.

  “Drumul Expres Craiova-Pitești este împărțit în 4 tronsoane. Va avea o lungime de peste 121 km și câte 2 benzi pe fiecare sens. În total, vor fi realizate 10 intersecții rutiere și 75 de poduri și pasaje”, a mai spus Scrioşteanu.

  Foto: Irinel Scrioşteanu- Facebook

  Comentariile sunt închise.