Un grav accident rutier a avut loc, seara trecută, pe Drumul Judeţean 101F, în Dârvari, Prahova. O maşină a intrat în plin într-un microbuz în care se aflau 17 pasageri. Şoferiţa autoturismului, o tânără de 24 de ani, a murit.

  Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21.00. „Pompierii militari intervin pentru asigurarea măsurilor specifice, descarcerarea și acordarea primului ajutor medical în cazul producerii unui accident rutier în com. Valea Călugărească(…). Este vorba despre o coliziune între un microbuz și un autoturism. Din informațiile primite până în acest moment, ar fi vorba despre 14 persoane implicate, 12 ocupanti ai microbuzului sunt evaluati si primesc îngrijiri medicale la fața locului, iar cei ocupanți ai autoturismului sunt încarcerați, inconștienți. Se acționează pentru extragerea acestora”, au transmis seara trecută cei de la ISU Prahova.

  Ulterior, Poliţia Prahova a completat: „Din primele cercetări de la fața locului a reieșit faptul că o tânără în vârsta de 24 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localității Valea Călugărească, din direcția Dârvari către Valea Călugărească, a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani.

  În urma accidentului au fost transportați la spital conducătorul microbuzului, dar și 8 bărbați și 6 femei ce se aflau în acesta.

  Pasagera din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la o unitate medicală. Conducătoarea auto este asistată medical la fața locului”.

  Tot poliţiştii prahoveni au informat presa că tânăra de 24 de ani a murit.

  La locul evenimentului au intervenit 38 de pompieri militari, cu 2 autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanță pentru transport victime multiple, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și şapte ambulanțe SMURD, precum și două autospeciale de primă intervenție și comandă.

  De asemenea, au intervenit șase echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova şi a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

  Foto: ISU Prahova

  Comentariile sunt închise.