Reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, elevi, dascăli şi părinţi, cu toţii au participat, pe 28 iunie, la un eveniment mult-aşteptat de toţi: inaugurarea sălii de sport din Domneşti.

  Un proiect de suflet al primarului Adrian Ghiţă a devenit o investiţie ambiţioasă, respectiv o mare realizare a Primăriei Domneşti şi a Consiliului Judeţean Ilfov.

  „Cu bucurie în suflet, vă aduc o veste grozavă despre sala de sport construită pentru elevii comunității Domnești, și anume – de astăzi, ne putem bucura de această sală de sport multifuncțională modernă. Nu am fi reușit să realizăm acest proiect atât de necesar pentru copiii noștri, fără ajutorul președintelui Consiliului Județean Ilfov-domnul Hubert Thuma. Îi mulțumim Bunului Dumnezeu, că domnia sa există pentru oamenii care au atâta nevoie și că permanent este alături de noi toți”, a declarat primarul Adrian Ghiţă.

  Conform sursei citate, sala de sport se află în spatele clădirii Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Corneliu” și lângă clădirea existentă a vestiarelor.

  Vorbim despre o sală de sport multifuncțională (copiii pot juca handbal, baschet, volei, tenis etc), dotată cu vestiare cu dușuri, cu o capacitate de 195 de persoane, are şi rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, dar şi un depozit pentru materiale sportive și echipament, precum şi grupuri sanitare moderne.

  „În incinta sălii de sport, copiii vor găsi tot ce au nevoie pentru buna desfășurare a activității sportive, precum mingi (fotbal, handbal, baschet, volei), saltele, trambulină, coșuri de baschet, porți handbal, bănci gimnastică, cercuri ş.a.

  Le mulțumesc pentru sprijin și doamnei Adriana Stoica – inspector șef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Ilfov, dar și domnului Ștefan Iovan – fost sportiv de performanță și cetățean de onoare al Domneștiului, al cărui nume îl poartă sala, în semn de apreciere pentru rezultatele sale”, a subliniat primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă.

  Foto: Primăria Domneşti

  Comentariile sunt închise.