La iniţiativa primarului comunei Jilava, Elefterie Ilie Petre, campania „Ilfov, prin ochii tăi” a fost prelungită. Aceasta, datorită numărului foarte mare de solicitări venite din partea jilăvenilor care au dorit să beneficieze gratuit de o consultaţie optometrică, dar şi de ochelari.

  „Extindem Campania Ilfov, Prin Ochii Tăi cu încă o săptămână! Așadar, puteți să vă programați și să veniți la consultații până pe data de 14 iulie 2023. Vă reamintim: consultațiile optometrice și ochelarii de vedere sunt GRATIS! Trebuie doar să vă programați la nr. de tel.: 0755.104.541 și să vă prezentați la Policlinica Jilava. Această decizie vine pentru datorită numărului mare de solicitări, pentru ca toate persoanele care au sunat să beneficieze de consultații și ochelarii necesari. Consultațiile au loc de luni până vineri, între orele 09:00-17:00, la etajul 1 al Policlinicii Jilava (de lângă Parcul Morii)”, au transmis reprezentanţii Primăriei Jilava.

  Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Ilfov, campania „Ilfov, prin ochii tăi” a fost un adevărat succes, în Jilava. Ilfovenii care s-au prezentat în perioada 26-30 iunie la Policlinica din Jilava au beneficiat de consultații optometrice gratuite și, după caz, de ochelari cu dioptrii gratuiți.

  Rezultatele campaniei la finalul primei săptămâni: 202 persoane consultate, 251 perechi de ochelari cu dioptrii, 66 beneficiari cu două perechi de ochelari (aproape și distanță), 11 recomandări către oftalmolog, 14 persoane fără tulburări de vedere”, au transmis cei de la CJ Ilfov.

  Conform sursei citate, ochelarii vor fi gata în aproximativ două săptămâni și vor fi livrați în numele beneficiarului, la adresa Primăriei Jilava, de unde vor putea fi ridicați.

  Programul se adresează persoanelor de peste 18 ani, cu reședința în Ilfov, care fac parte din următoarele categorii:

  – persoane cu dizabiltati (certificat handicap);

  – persoane cu ajutor social sau șomaj;

  – persoane care trăiesc doar din pensia de urmaș;

  -venit cumulat per membru de familie maximum 2500 lei;

  -familii monoparentale cu venit de maximum 2500 lei per membru de familie;

  -familii cu mai mult de doi copii cu venit de maximum 2500 lei per membru de familie;

  – pensionari cu pensie de maximum 2.500 de lei.

  -persoane lipsite de locuinte si adapost.

  Consiliul Județean Ilfov, cu sprijinul Lensa și al Primăriei Jilava, oferă o vedere clară ilfovenilor!

  Foto: Primăria Jilava

  Comentariile sunt închise.