Educaţia este prioritară pentru autorităţile locale din Chiajna, care nu ratează nicio sursă de finanţare pentru investiţii în acest domeniu. Cea mai nouă veste bună se referă la achiziţionarea unor microbuze electrice pentru elevi, cu bani din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă(PNRR).

    Anunţul a fost făcut pe 26 iunie de către primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

    „Cu toții am afirmat cândva: ce mică e vacanța mare!

    Așadar, la început de vacanță, după mai multe întâlniri care au avut loc între reprezentanții Consiliului Local Chiajna și reprezentanții Consiliului Județean Ilfov, în ședința Consiliului Local al Comunei Chiajna din data de 23.06.2023, a fost aprobată încheierea unui protocol de colaborare cu Consiliul Județean Ilfov, prin intermediul căruia vor fi achiziționate microbuze școlare pentru fiecare din cele trei unități de învățământ de stat de pe teritoriul comunei noastre: Școala Gimnazială Alexandru Odobescu, Liceul Tehnologic Doamna Chiajna și cel mai mare complex școlar, Petru Rareș”, a transmis primarul Mircea Minea.

    Conform sursei citate, dupa ce vor fi achiziționate, prin PNRR, microbuzele școlare vor fi încărcate la stațiile electrice care vor fi poziționate în proximitatea fiecărei școli.

    Comentariile sunt închise.