Primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă, a anunţat, pe 27 iunie, că au început lucrările de reabilitare şi modernizare a Şoselei Curtea Domnească.

    „Cunoașteți cu toții situația cu care ne-am confruntat pe Șoseaua Curtea Domnească. Această stradă a fost deteriorată de mașinile de mare tonaj și de utilajele constructorului de la Autostrada Bucureștiului A0, în vederea execuției lucrări la acest sector de drum. După mai multe discuții purtate cu constructorul, insistențe, adrese și solicitări făcute, am reușit să ajungem la un numitor comun. Constructorul va repara ce a stricat, pe cheltuiala sa”, a declarat primarul Adrian Ghiţă.

    Potrivit edilului, aceste lucrări vor fi unele provizorii. „La momentul autostrăzii, vor fi efectuate reparațiile în totalitate, bineînțeles, tot de către acest constructor de la A0. Lucrările deja au început. Ne bucurăm că am găsit înțelegere și bunăvoință din partea constructorului, dar și sprijin din partea CNAIR, prin domnul director general, Cristian Pistol. Le mulțumesc ambelor părți!

    Să circulați cu atenție, sunt impuse restricții de circulație pe perioada lucrărilor!”, a subliniat primarul Adrian Ghiţă.

    Comentariile sunt închise.