Secretar de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu a anunţat, pe 9 iunie, că Transalpina va fi redeschisă, weekendul viitor, după finalizarea procedurilor legale.

  “Am fost pe traseul Transalpinei (DN67C), împreună cu domnul Iulian Popescu – prefectul județului Gorj, domnul Ion Iordache – senator de Gorj și cu domnul Călin Cosmin Petruț – director DRDP, pentru a verifica starea drumului pe sectorul de drum dintre Rânca și Obârșia Lotrului, în urma perioadei de iarnă și a nămeților de zăpadă, care până acum 2 săptămâni, ajungeau până la 5 metri înălțime.

  Țin să mulțumesc, în mod special, responsabililor care au avut dificila misiune de deszăpezire a Transalpinei, în condiții extrem de reduse de vizibilitate și de manevră, având în vedere că a nins până acum 3 săptămâni, și anume domnului Negucioiu Dragoș – șeful de district și domnului Popescu Iustin”, a transmis Irinel Ionel Scrioşteanu.

  Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba.

  “De weekendul viitor, putem admira peisajele splendide ale zonei de pe Transalpina ce se va deschide circulaţiei, după finalizarea tuturor procedurilor legale”, a precizat Scrioşteanu.

  Foto: Irinel Scrioşteanu- Facebook

  Comentariile sunt închise.