Primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol, a anunţat pe 9 iunie că lucrările de asfaltare a străzii Crăiţelor continuă.

    „Circulația este oprită până la finalizarea lucrărilor(…). Săptămâna viitoare, una dintre cele mai importante străzi din comuna noastră va fi asfaltată în totalitate și deschisă circulației. Vă reamintesc că accesul vehiculelor cu greutate mai mare de 3.5 tone va fi interzis și vor exista limitatoare de viteză pentru siguranța cetățenilor.

    Este o arteră de circulație importantă și mă bucur că reușim să o trecem în curând pe lista străzilor bifate ca fiind finalizate. Vă țin la curent cu evoluția lucrărilor și vă asigur că urmăresc îndeaproape execuția acestora”, a transmis primarul Gheorghe Socol. În Dragomireşti Vale se desfăşoară un amplu program de modernizare a infrastructurii rutiere, în care vor fi asfaltate 33 de străzi. Printre acestea se numără: Teilor, Ulmului, Crizantemelor, Narciselor, Apeductului, Cameliei, Islazului, Castanilor, Pinului, Mușețelului, Violetelor, Salcâmilor, Fagului, Salciei, Macului şi Intrarea Plopului.

    “Vă asigur că toate străzile sunt importante și vom continua modernizarea acestora, astfel încât fiecare locuitor să se poată bucura de condiții civilizate de trai aici, acasă!”, a declarat, la începutul lunii mai, primarul din Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

    Foto: Primăria Dragomireşti Vale

    Comentariile sunt închise.