Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a anunţat că miercuri, 4 ianuarie, a fost semnat un nou contract privind introducerea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare, în judeţul Ilfov.

    “Am semnat ieri contractul „𝗚𝟬𝟮 – 𝗚𝗼𝘀𝗽𝗼𝗱𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗮𝗱𝘂𝗰𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗶 𝗶̂𝗻 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲 𝗖𝗶𝗼𝗿𝗼𝗴𝗮̂𝗿𝗹𝗮, 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀̦𝘁𝗶, 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗰𝗲𝗻𝗶, 𝗖𝗼𝗿𝗻𝗲𝘁𝘂, 𝗕𝗿𝗮𝗴𝗮𝗱𝗶𝗿𝘂, 𝗠𝗮̆𝗴𝘂𝗿𝗲𝗹𝗲, 𝗝𝗶𝗹𝗮𝘃𝗮, 𝗣𝗼𝘀̦𝘁𝗮-𝗕𝗮̆𝗹𝗮̆𝗰𝗲𝗮𝗻𝗰𝗮 (𝗖𝗲𝗿𝗻𝗶𝗰𝗮), 𝗣𝗮𝗻𝘁𝗲𝗹𝗶𝗺𝗼𝗻 (𝗗𝗼𝗯𝗿𝗼𝗲𝘀̦𝘁𝗶), 𝗕𝗿𝗮̆𝗻𝗲𝘀̦𝘁𝗶, 𝗠𝗼𝗴𝗼𝘀̦𝗼𝗮𝗶𝗮, 𝗕𝗮𝗹𝗼𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗶 𝘀̦𝗶 𝗧𝘂𝗻𝗮𝗿𝗶”.

    Câștigătorul licitației va face gospodării de apă (stații de tratare și de pompare a apei) și aducțiuni (legături între foraje și gospodăriile de apă), cu tot ce presupune furnizarea și montarea echipamentelor aferente. Valoarea contractului este de aproape 180 de milioane de lei, fără TVA.

    Durata de execuție este de 36 de luni, la care se adaugă alte 36, perioadă de garanție. Având în vedere săpăturile efective pentru apă și canalizare, mai avem de atribuit un singur contract, pentru Jilava, și estimăm că se va întâmpla luna viitoare”, a scris pe Facebook preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

    Comentariile sunt închise.