Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a prezentat, recent, pe Facebook, un scurt bilanţ al investiţiilor realizate de instituţia pe care o conduce în sistemul de sănătate din Ilfov.

  „Vă reamintesc, avem trei spitale în administrare. Spitalul Județean de Urgență Ilfov, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea și Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu (Bălăceanca).

  Am dotat Spitalul Județean Ilfov cu incubatoare ultramoderne pentru bebeluși, ventilatoare, aparate EKG, defibrilatoare automate, aparate de terapie cu laser și monitoare de înaltă performață pentru terapie intensivă. Urmează să fie implementat un sistem de alarmare în caz de incendiu, sistem de ultimă generație. Am aprobat reorganizarea pentru a înființa o secție de nefrologie. De asemenea, urmează să dotăm ambulatoriul cu echipamente de ultimă generație și să mai facem un proiect ce are ca scop prevenirea infecțiilor nosocomiale.

  Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea a fost dotat cu monitoare fetale, defibrilatoare, incubatoare, ecografe. A crescut capacitatea pentru gestionarea situațiilor de urgență. Și mai avem un proiect care prevede extinderea spitalului. La Bălăceanca, s-au consolidat și s-au modernizat două corpuri de clădire, s-au cumpărat echipamente medicale. Iar la Glina, împreună cu primăria, facem dispensar în satul Cățelu.

  Cifre și detalii, găsiți aici: https://cjilfov.ro/…/proiectele-consiliului-judetean…/

  Vreau să-mi împărtășiți din experiențele voastre. V-ați tratat într-unul dintre spitalele administrate de CJ Ilfov? Ce a mers bine, ce nu a mers bine? Aveți mare grijă de sănătatea voastră! În lipsa ei, nimic nu mai contează”, a transmis preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

  Comentariile sunt închise.