O mare bucurie, în apropierea Crăciunul, pentru 500 de copii din comuna Dragomireşti Vale. Primăria condusă de Gheorghe Socol le-a cumpărat acestora tablete de ultimă generaţie, dispozitive pe care copiii să le folosească la şcoală.

    „În luna cadourilor, am achiziționat și am distribuit, cu bucurie și entuziasm, tablete pentru copiii de clasele 0-8 ale celor trei școli din comuna noastră – Școala Primară nr. 1 – Zurbaua, Școala Gimnazială nr. 1 – Dragomirești-Vale și Școala Gimnazială nr. 2 – Dragomirești-Deal. Tabletele au venit îmbrăcate în huse de protecție și conțin cartele SIM cu acces nelimitat la internet, utilizabil în rețeaua Vodafone.

    Considerăm că educația și accesul la informație sunt domenii esențiale pentru dezvoltarea armonioasă, sănătoasă, a celor mici. În acest scop continuăm, în mod constant și cu prioritate, să susținem multiple demersuri prin care să le putem oferi acces la condiții și instrumente de învățare cât mai moderne, în pas cu noua tehnologie.

    Pentru că investind în copiii noștri, investim în viitor!”, a transmis primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

    Comentariile sunt închise.