Prima ediţie a Târgului Caritabil de Crăciun „Din suflet pentru suflet” a avut loc pe 20 decembrie, la Şcoala Gimnazială ”Gheorghe Corneliu” din Domneşti. Un eveniment deosebit ce a reunit sute de copii din comună şi care a fost organizat pentru cauza Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”- #NoiFacemUnSpital.

    „Implicarea în organizare a fost maximă, ținând cont de multitudinea activităților pe care cadrele didactice împreună cu copiii le-au pregătit pentru azi, printre care enumăr: corul Școlii, dansuri populare, pregătite de Școala de Dans din Domnești, reprezentații de balet și scrimă, interpretare colinde și pian, serbări, standuri cu produse handmade, confecționate de copii, care au fost puse spre vânzare în scopul donării câștigurilor Asociației Dăruiește Viață. Spuneți voi, nu e un gest minunat din partea lor?”, a transmis primarul Ioan Adrian Ghiţă.

    Conform sursei citate, în semn de apreciere și recunoștință pentru toate acestea, Primăria Domneşti le-a oferit copiilor câte o surpriză dulce, care i-a bucurat pe micuți.

    „Inclusiv Dorian Popa, preferatul lor, a fost alături de ei. Acest eveniment a fost unul nu numai pe sufletul meu, de care sunt tare mândru. Sunt mândru de inițiativa cadrelor didactice și de copiii noștri care și-au pus sufletul în organizarea și desfășurarea acestui târg caritabil. Cum am spus și repet, Dumnezeu lucrează prin oameni. Felicitări, să fiți binecuvântați, dragii mei!”, a mai declarat primarul comunei Domneşti, Ioan Adrian Ghiţă.

    Comentariile sunt închise.