Peste 300 de copii din Snagov i-au scris câte o scrisoare lui Moş Crăciun. Scrisorile au fost preluate de Primărie şi de Fundaţia „Taxiul cu bomboane”, iar pe 22 decembrie, dorinţele micuţilor s-au transformat în realitate. Ei au primit exact ceea ce i-au scris Moşului că îşi doresc.

    „Cu sprijinul Taxiul cu Bomboane și implicarea domnului primar Anghel Mihai și al spiridușelor din cadrul Primăriei comunei Snagov, scrisorile a peste 300 de copii din localitatea noastră au ajuns la Moș Crăciun. Moşul a făcut posibil ca dorințele celor mici să devină realitate, întocmai cu ceea ce i-au scris/cerut Moșului.

    Mulțumiri tuturor pentru implicare și efortul depus! Cu această ocazie, lansăm și propunerea ca, la început de an, să organizăm o expoziție cu picturile celor mici, intitulată „Să-i mulțumim Moșului”. Acestea vor fi expuse în holul Casei de Cultură „Antim Ivireanul”, iar cele mai frumoase trei picturi/desene vor fi premiate”, au transmis reprezentanţii Primăriei Snagov.

    Mai mult, conform sursei citate, Mos Crăciun a pregătit 1.000 de pachete cu daruri dulci pentru toți copiii preșcolari, din ciclul primar și gimnazial, care le-au fost  oferite prin intermediul reprezentanţilor instituțiilor de învățământ și al dascălilor, în cadrul serbărilor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

    Comentariile sunt închise.