Primarul comunei Periş, Anghel Albu, a anunţat, pe 23 decembrie, că a reuşit să aducă zâmbetele pe buze unor copii cu care soarta nu a fost tocmai darnică. Este vorba despre patru copii a căror mamă este grav bolnavă, ei locuind cu bunica lor într-o singură cameră.

    Edilul din Periş le-a făcut acestora o mare surpriză şi le-a adus două containere utilate complet, unde copiii şi bunica lor se vor muta curând.

    “Avem în comună un caz social foarte grav. Doamna Pavel Ana Raluca, de 35 ani, mamă a patru copii minori, se află internată în spital suferind de leucemie, copiii locuind cu bunica într-o singură cameră. În acest sens, pentru a le face viață puțin mai ușoară, am achiziționat două containere utilate complet unde se vor muta cât de curând. Vreau să mulțumesc radio ZU, lui Daniel și Mihai care au supus atenției publice acest caz și au strâns o sumă considerabilă de bani. De asemenea, doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect.

    Dumnezeu să ajute această familie ca Ana Raluca să revină lângă copii. Întotdeauna noi am fost uniți în astfel de cazuri. Vă doresc o zi minunată și sănătate multă la întreaga familie”, a transmis primarul Anghel Albu.

    Comentariile sunt închise.