Primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Mircea Gheorghiţă, şi-a petrecut Ajunului Crăciunului în mijlocul oamenilor. Edilul şi colegii săi au dus daruri mai multor familii care au nevoie de sprijin şi care s-au bucurat de vizita primită, de atenţia autorităţilor şi de cadourile bine-venite.

  În plus, Primăria Ştefăneştii de Jos a oferit, în perioada aceasta, daruri pentru 1.000 de copii.

  „Sărbătoarea Crăciunului a sosit în casele noastre și sper că v-a găsit pe toți sănătoși, la masă, alături de familie și prieteni. Pentru că magia acestei sărbători stă în bucuria de a dărui zâmbete, aseară(24 decembrie, n.r.), după ce am fost ajutoarele lui Moș Crăciun pentru 1000 copii, am vizitat până dis de dimineață alte 400 familii din localitatea noastră mai puțin norocoase și nevoiașe, pentru a le împărtăși din bucuria Crăciunului. Ne-a fericit foarte tare faptul că am reușit să le facem o surpriză plăcută familiilor care ne-au deschis ușa și ne-au întâmpinat cu bucurie. Și vreau să vă asigur de faptul că voi fi alături comunității nu doar de sărbători, ci de fiecare dată când e nevoie”, a transmis primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Mircea Gheorghiţă.

  Pe 22 decembrie, edilul şi colegi de-ai săi au fost ajutoarele lui Moş Crăciun şi pentru elevii şcolilor din comuna amintită.

  „Primăria comunei Ștefăneștii de Jos, prin domnul primar Gheorghiță Mircea, împreună cu domnul viceprimar Petrică Ion și cu domnul director al Școlii Gimnaziale nr. 1 au fost prezenți astăzi în unitățile de învățământ de pe raza localității pentru a le împărți copiilor pachetele de Crăciun. 752 cadouri de Crăciun au fost dăruite copiilor atât din învățământul școlar, cât și din învățământul preșcolar (121), care le-au primit cu zâmbetul pe buze, bucuroși și curioși.

  Vacanță plăcută, dragi copii, părinți și cadre didactice!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Ştefăneştii de Jos.

  Comentariile sunt închise.