Consiliul Județean Ilfov prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov va da viață magiei sărbătorilor de iarnă începând festivalul colindelor ilfovene:

  𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟬 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, începând cu 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟯:𝟬𝟬, la 𝗖𝗮𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮̆ din 𝗕𝗿𝗮̆𝗻𝗲𝘀̦𝘁𝗶, colindătorii vor intona cântece și urări tradiționale menite să ne umple inima de bucurie.

  𝗠𝗶𝗲𝗿𝗰𝘂𝗿𝗶, 𝟮𝟭 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, de la 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟮.𝟬𝟬, la 𝗖𝗮̆𝗺𝗶𝗻𝘂𝗹 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 ,, 𝗦̦𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻 𝗜𝗼𝗿𝗱𝗮𝗰𝗵𝗲” din comuna 𝗚𝗿𝘂𝗶𝘂 voia bună o sa ne incălzească sufletele, prin cântece și poezii. Maestrul de ceremonii Nae Alexandru, actor al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București, va crea o atmosferă efervescentă și vom fi încântați cu cele mai frumoase melodii de muzică ușoară și populară, dar și cu tradiționalele colinde, iar sub frumosul brad împodobit, Moș Crăciun va oferi cadouri tuturor copiilor.

  𝗝𝗼𝗶, 𝟮𝟮 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, de la ora 𝟭𝟳.𝟬𝟬 la 𝗖𝗮𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮̆ ,, 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗘𝗺𝗶𝗻𝗲𝘀𝗰𝘂” din orașul 𝗕𝗿𝗮𝗴𝗮𝗱𝗶𝗿𝘂, Moș Crăciun și alaiul său de spiriduși o sa fie întâmpinați de copiii din localitate cu cele mai frumoase colinde de sărbători.

  Evenimentele sunt organizate de Consiliul Județean Ilfov prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Traditionale Ilfov, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Brănești, Primaria comunei Gruiu și Primăria orașului Bragadiru.

  Sursă: pagina de Facebook a CJ Ilfov

  Comentariile sunt închise.